Zakelijke Events

Eventfotografie is een vak apart. Zeker wanneer het evenement plaatsvindt in een donkere ruimte, is ervaring met kunstmatig licht van groot belang. Met mijn jarenlange ervaring in (trouw)feesten kan ik je hierbij helpen. Op een gezellige manier leg ik jullie event vast. Bijvoorbeeld een personeelsfeest, open dag of lancering. 

 

Hoe het werkt

Vul onderstaand contactformulier in en benoem hierin de datum van het event en hoeveel uur je mij wilt laten fotograferen. Uiteraard bellen we nog even van tevoren om details door te spreken. Afhankelijk van het soort event blijf ik op de achtergrond of dans ik gezellig mee. 

Na het event zoek ik de foto’s uit, dichte ogen, bewogen of overbelichte foto’s worden verwijderd. De overgebleven batch bewerk ik met een basis nabewerking.

Deze krijg je allemaal in hoge resolutie doorgestuurd, zodat jouw bedrijf ze kan delen. De levertijd is in overleg, maar ik kan altijd een kleine preview binnen 24 uur doorsturen zodat jullie snel iets kunnen delen op social media en de website.

 

Portfolio – Zakelijke Events

Tarieven Events

Tijdens evenementen werk ik met een uurtarief. Aflevering is altijd inclusief alle technisch goede foto’s, met basis nabewerking en in hoge resolutie. Daarom is het misschien hoger dan je zou verwachten. Maar houd er rekening mee dat ik met 1 uur fotografie ook nog 1 uur aan nawerk heb!

Wil je de resultaten ook door derden laten gebruiken? Dan komt er een toeslag bij, vraag naar de mogelijkheden.

Eventfotografie

Jouw bedrijfsfeest, open dag of event professioneel vastgelegd

  • Uurtarief excl. btw
  • Inclusief alle technisch goede foto’s
  • Met basis nabewerking (belichting, contrast, kleur)
  • Te gebruiken voor eigen kanalen, niet voor gebruik door derden

 

 

€ 125,- per uur