Over Zaak in Beeld

Angela de Baat is de fotografe achter Zaak in Beeld. Sinds 2017 professioneel trouwfotografe en sinds 2023 ook werkzaam in de zakelijke branche. Zaak in Beeld is daardoor nog startend, maar de ervaring in fotografie is enorm. Hierdoor weet je zeker dat je een professionele reportage krijgt. 

Ervaren fotografe

Ik ben al vanaf mijn twaalfde bezig met fotografie. Sinds 2017 ben ik professioneel fotografe en betaal ik trouw mijn belastingen. Voor 5 jaar lag de focus met name op trouwfotografie. Hierbij draait het allemaal om snel schakelen. Je hebt afgezien van een draaiboek geen voorbereiding, dus als fotografe moet je goed om kunnen gaan met onverwachtse momenten. En dan alsnog een technisch perfecte foto afleveren. Hierdoor heb ik een enorme bak aan ervaring in werken met licht en emotie.

Vanaf 2023 breidde ik mijn fotografie uit met Zaak in Beeld. Omdat ik ook graag eens foto’s wilt maken die wél voorbereiding nodig hebben. Anders met licht omgaan en nadenken hoe een bedrijf het beste uit de verf komt. Een uitdagende uitbreiding op alle bruiloften. 

Koppeling met branding/marketing

Ik ben HBO opgeleid tot communicatieadviseur. Na mijn studie heb ik 4 jaar gewerkt als online marketeer, waardoor ik alles weet van online zichtbaarheid. Ik weet als geen ander hoe je bezoekers tot een conversie omzet en wat beeld hierbij voor invloed heeft. Deze inzichten gebruik ik bij mijn zakelijke fotografie. Voor website fotografie hebben we eerst altijd een gesprek over wat jouw bedrijf doet en voor boodschap uitdraagt. Met mijn expertise verwerk ik dit in de fotografie. Hierdoor zal jouw online gezicht perfect matchen met de teksten op je website.

Snelle communicatie en aflevering

Ik snap dat jullie na de fotografiedag zo snel mogelijk de foto’s willen hebben. Daarom is mijn aflevertermijn maximaal 2 weken in oktober – april en maximaal 3 weken in mei – september. Hier houd ik me altijd aan. Ondertussen ben ik altijd goed bereikbaar en reageer ik snel op mijn mail. Zo kunnen we allebei snel door met onze werkzaamheden. Voor spoedklussen ben ik niet altijd beschikbaar, dan kun je het beste even bellen/mailen voor de mogelijkheden.